Drilhi's Direct Net - Got An Drilhi? You'Re In Luck.

En uppdateringUppdatering: renoveringen

Det var ett tag sedan jag uppdaterade bloggen om renoveringen vi har gjort. Ingen spännande renovering det här året direkt. Det gör mycket för huset, men inte inredningen kan man säga. Vi har bytt ut en del fönster som var slitna helt enkelt. De förra ägarna hade bytt ut en del fönster strax innan de flyttade. De hann inte göra färdigt för de kände att de inte orkade för de var så pass gamla att de hellre ville ge sin tid och energi åt något annat. Så vi slapp byta ett par fönster. Men hur som har vi helt nya fönster i huset (förutom de som redan var utbytta, så klart)


Det enda som saknas nu är att våra lamellgardiner från stockholm ska komma. Eftersom väldigt få saker i huset är standard mått så bestämde vi oss för att beställa både persienner och lamell gardiner. Vi tyckte att det blev bäst så. Skulle vi beställt och köpt och sen själva försökt klippa till det så skulle det inte blivit så bra. Så vi tänkte att vi kunde lyxa till det med detta. Lamell gardinerna har vi tänkt att ha i vardagsrummet mot uterummet. Uterummet tar upp en del sol men det kan ibland ändå gassa in i vardagsrummet. Dessutom kanske man ibland vill ha lite mer skymd sikt in i vardagsrummet. 

Jag tror i alla fall att det kommer att bli riktigt bra detta huset. Det har varit ett projekt som har håll på ett tag nu, men vi gör saker ordentligt och då får det ta den tid som det tar. Det lönar sig ändå i slutet. Man ska inte slarva för då måste man bara göra om det om ett par år. Man ska även inse sina begränsningar och låta andra hjälpa när man själv inte har 100 koll.