Drilhi's Direct Net - Got An Drilhi? You'Re In Luck.

Livet är inte så komplicerat

Allt var enklare när man var yngre
Jag och min kille ska  ner till Skåne i helgen och vi är just nu fullt uppe i att hitta ett boende. Vi har kollat både med personer vi känner om dom vet någon som kan låna ut sin lägenhet, men vi har också kollat på hotel. Allt detta letande har fått mig att inse hur mycket enklare det var när man var yngre. Vi lyckas med åren göra allt mer och mer komplicerat fast att det inte behöver vara det. 
När jag var femtom så åkte jag ner till malmöfestivalen, det var så spontant och jag hann precis fram eftersom att jag bestämde mig på dagen det var, för att åka. Jag hade ju självklart inte någonstans att sova. Och det hade inte mina kompisar heller, men man hade en utkik förmåga att bara lyckas lösa sånt där med en klackspark. Vi lyckades ju tillslut få boende i trelleborg. Inte optimalt men jag menar man var ju inte direkt kräsen och vi överlevde och hade världens mysigaste dag i trelleborg dagen efter. Det handlar ju bara om att vara lite flexibel i livet. 
Men det kanske handlar om att man är bekvämare och lite lite rikare nu också aå att man faktiskt kan unna sig ett hotellrum istället får att ta risken att sova på någon station någonstans. 
Hur som helst ska det bli så roligt att komma ner till Skåne, vi ska nog ta en dag i köpenhamn också, min favorit stad på jorden. Det är ju såå vackert där och så nära också? Det är ju egentligen skamligt att man inte är där oftare. Bara ta en weekend till köpenkamn en gång i månaden, det hade ju varit det drömmigaste livet ändå. Jag ska nog ändå ta mina chanser och föreslå det i bilen ner.